What's new

Welcome to Carding forum

Welcome Carder. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to see more carding methods, participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ask question

Ask questions and get answers from our community

Answer

Answer questions and become an expert on your topic

Groups

Just like Telegram join them and enjoy.

Hollanda'da bir arkadaşlık sitesi aracılığıyla aşk arayışı

TRUSTED VENDORS – ESCROW SUPPORTED

nonvbvshop.net

fullzplug.to

cvvplug.co

cardingclub.ru

Escrow Only • PGP Chat • Verified

Stay Ghost – Feds Watching

Alexander Ross

New member
member
Reaction score
0

nonvbvshops.com

fullzplug.com

cvvplug.com

cardingclub.ru

Herkese merhaba! Kısa bir süre önce Hollanda'ya taşındım ve burada bir arkadaşlık sitesi aracılığıyla bir kız arkadaş bulmayı denemeye karar verdim. Açıkçası, şu ana kadar buradaki işleyişi tam olarak kavrayamadım. İnsanlar çok açık görünüyor, ancak yazışmalar genellikle çabuk sona eriyor ve neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum. Belki de fazla açık sözlüyüm ya da tam tersine kendimi yeterince gösteremiyorumdur?

nonvbvshops.com

fullzplug.com

cvvplug.com

cardingclub.ru

Eskiden bu konuda işlerim daha kolaydı, nedense her zaman konuşacak daha fazla ortak konu bulurdum. Ama burada her şey biraz farklı ve ben biraz ne yapacağımı bilemiyorum. Ayrıca birçok kızın kısa mesajları tercih ettiğini fark ettim, oysa ben uzun mesajlar yazmayı seviyorum. Belki de bu onları uzaklaştırıyordur? Yoksa sadece yaklaşımımı değiştirmem mi gerekiyor?

Hiç düşündün mü, belki de kız senden hoşlanmadı, o yüzden sana cevap vermedi? Bana da bazen böyle oluyor. Ve saklayacak ne var ki, ben de öyle yapıyorum. Bir kız bana ilk mesaj attığında, önce profiline girip bilgilerine bakarım. Ve eğer bir şey hoşuma gitmezse, mesajını okumam bile. Bu normal bir uygulama, hollanda arkadaşlık siteleri iletişim kurdun mu? Eğer kurmadıysan, bir dene. Uygulamayı telefona indirdim ve saatlerce kızların profillerine bakabiliyorum. Bazen aynı anda iki kızla birden yazışmaya başladığım günler oluyor. Bazen de yazıyorum ama kimse cevap vermiyor. Sadece sohbet mi arıyorsun yoksa daha fazlasını mı?

nonvbvshops.com

fullzplug.com

cvvplug.com

cardingclub.ru

nonvbvshops.com

fullzplug.com

cvvplug.com

cardingclub.ru